Sağlıksuyu Ortaokulu

Belgegeçer : Yoktur.
WEB https://sagliksuyuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Sağlıksuyu Köyü, No 11, Doğubayazıt / AĞRI
VİZYON : Vizyonumuz, edindiği bilgiyi insanlık ve ülkesi adına en iyi biçimde kullanmak isteyecek, özgür düşünceli, sağduyulu ve güzel ahlaklı bireylerin yetişmesine vesile olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz, fiziki eksiklerimizi mümkün olduğunca telafi ederek, çocuklarımıza samimi bir eğitim-öğretim ortamı sunmak, bu ortam dahilinde onları gün be gün ortak hedeflerimize doğru taşımaktır.
BAŞARILAR : Önümüzdeki beş yıl içerisinde hedeflediğimiz başarı, öğrencilerimizin lise geçiş sınavında kendilerini göstermeleri ve yüksek öğrenime teşvik edilmeleridir.

Isınma : Kalorifer sistemlidir.
Servis : Köyümüze ait yolcu servisi öğretmen ulaşımı için kullanılmaktadır.
Ulaşım : Servis ya da özel araç vasıtasıyla sağlanmakta, 15 dakika sürmektedir.
Yerleşim Yeri : Köyümüz ve okulumuz Doğubayazıt - Iğdır anayolunun 12. kilometresinden saparak Kutlubulak köyüne devam eden tali yolun üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 110, ilçe merkezine ise 17 kilometre uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : Bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler : Atletizm, badminton, satranç, ve futbol branşlarında takım çalıştırılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları : İlçe çapındaki projeler takip edilmektedir.